2018. november 13., kedd

Sindelar vizsgáló eljárás és fejlesztő program

A Sindelar vizsgálóeljárás egy gondosan megtervezett, jól bevált eszköz a gyermekek képességstruktúrájának feltérképezésére.

Miért van szükség képességmérésre ?
Megismerni a gyermekünk erősségeit és gyengeségeit a legjobb módszer arra, hogy segítsük a fejlődését. Az erős képességeire alapozva, a gyengébb területeket is fel tudjuk hozni arra a szintre, ahol már jól működnek, ezáltal az iskolai tanulás és általában véve - minden tanulás - sokkal könnyebbé válik. Úgy kell elképzelni, mintha egyszerre több lehetősége lenne arra, hogy valami újat elsajátítson, mert a megerősödött képességei már lehetővé teszik ezt.
A képességfejlesztő program nem szakkör.
Semmiképp ne gondoljátok, hogy a képességfejlesztő program egy szakkör, ahol játékosan tanulunk, mert az annál sokkal összetettebb. Játékosan tanulunk, de azt várjuk el a gyerekektől, hogy azokat a képességeiket dolgoztassák, amelyek nem jól működnek. Ez nem könnyű, nagy koncentrációt és kitartást igényel, és kudarcoktól sem mentes. Viszont kézzel fogható eredménye van, ami látszik majd a gyermeketek teljesítményében az iskolában, otthon és a szakkörökön is, legyen az zene, sport vagy bármi egyéb.
Hogyan jelentkezhetek ?
Telefonon tudunk időpontot egyeztetni a mérésre. A mérés kétszemélyes helyzetben történik, utána egyből meg tudjuk beszélni a fejlesztés menetét és lehetőségeit, természetesen a gyermek mérési eredményének függvényében, és teljes mértékben egyénre szabottan.

Jelentkezés :
Venter Anita
( 20 ) 33-71-384




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése